Szállítási feltételek

-Önök szállítják el, és vissza raktárunkból az eszközöket.

Kérjük, hogy csak olyan autóval jöjjenek, amelyik alkalmas a bérelt eszközök minőségi és mennyiségi szállítására. Ha úgy itéljük, hogy a jármű nem megfelelő a bérelt eszköz szállításra, akkor nem engedjük a bepakolást. Ezzel megelözzük az autó rongálódását, illetve az eszközök törését és túlzott kopását.

-Mi szállítjuk: saját teherautókkal.

A Party Caesar Kft. 5 db teherautóval rendelkezik, melyeket speciálisan a rendezvény eszközök szállítására alakítottunk ki. Így az eszközök hiánytalanúl és időben érkeznek meg a helyszínre.

Szállitás: Ez azt jelenti, hogy mi a raktárunkban hiánytalanúl felrakjuk az eszközöket a teherautókra és kiszállítjuk a rendezvény helyszínére, ahol segítünk a teherautóról a lepakolásban. Ez a szállítási variáció csak a kocsiról való lepakolast foglalja magába, nem tartalmazza a rendezvénytermbe való bepakolást. A rendezvény végén csak a kocsira való felpakkolást tartalmazza, nem a kipakolást.

Szállítási díjaink:

Budapestre:

- IV.,XIII.,XIV.,XV., kerületekbe: 11.000 Ft+Áfa

- I.,V.,VI.,VII.,VIII.,IX., kerületekbe: 14.000 Ft+Áfa

- II., III., X., XI., XII., XVI.,XVII., XIX., XX., kerületekbe: 16.000 Ft+Áfa

- XVIII., XXI., XXII., XXIII., kerületekbe: 17.000 Ft+Áfa

Vidékre:

-Alapdíj(14.000 Ft)+170Ft/Km×4(oda-vissza, oda-vissza út)+Áfa.

(A pontos összeget az Árajánlat tartalmazza!)

Szállítás + rakodás: A Szállításon kívűl a rendezvény helyszínére behordjuk az eszközöket. Az esemény végén a kipakolást is mi végezzük.

(A pontos összeget az Árajánlat tartalmazza!)

Szállítás + rakodás + installálás: Az előzőeken kívűl magában foglalja még, hogy felállítjuk a bútorokat, és mindent a helyére hordunk. Teritést nem foglalja magában.

(A pontos összeget az Árajánlat tartalmazza!)

-Just-In-Time (JIT). Cégünk ezen szolgálltatása a legkedveltebb partnereink körében, mivel pénzt és időt takarítanak meg és ezzel lényegesen gazdaságosabban tudnak üzemelni.

-Ha Ön állandó megrendelőnk akkor lehetőség van arra is, hogy az Önök logójával feldíszített autóval szállítsuk ki az eszközöket.

Tel: 06-1-354-0883

info@party.info.hu

Pályázat

© 1999-2020 PartyCaesar.hu |

Készítette: Weboldal-Center